WErkwijze

Wat mag je van Hollandia verwachten...

Werkwijze Keukens

Je hebt je besluit genomen: je wilt een nieuwe keuken. En dan? De eerste stap is simpel.

Stap 1 – Inspiratie
Kijk naar hoe je keuken nu is. Wat vind je daar fijn aan en wat niet? Bekijk ook de keukens van buren, vrienden en familie en kijk op pinterest wat jou aanspreekt. Zo doe je ideeën op en dat is belangrijk om een beeld te vormen van je eigen toekomstige keuken. Ga vervolgens naar verschillende keukenwinkels en doe ook daar inspiratie op. Laat je alleen niet verleiden door de mooie verkooppraatjes.

Stap 2 – Neem contact op met Hollandia Keukens & Vloeren
Neem dan wel de belangrijkste stap: bel vrijblijvend naar Hollandia Keukens & Vloeren en bespreek je wensen. Wij maken na een kort verkennend gesprek een afspraak bij jou thuis en nemen dan allerlei stalen en voorbeelden mee. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden, de lichtinval, opstelling, werkhoogte, kleur, accessoires en apparatuur. Ter plekke maken we een tekening waardoor de keuken in je eigen huis al tot leven komt. Een paar dagen na ons bezoek is de offerte klaar, die spreken we in detail met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 3 – montage
Natuurlijk kunnen wij alle werkzaamheden voor je uitvoeren. Het demonteren en afvoeren van de oude keuken, het eventueel verleggen van de leidingen, het prepareren van de muren en de vloer en natuurlijk het plaatsen van de keuken en het installeren van alle apparatuur. Al deze onderdelen nemen we op in onze offerte.

Werkwijze Vloeren

Wellicht ga je verhuizen of heb je een huis gekocht en je bent niet blij met de vloer die er ligt.

Stap 1 – Inspiratie
Het is belangrijk om onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden qua vloeren en wat je mooi vindt. Lees je in, kijk eens op pinterest of vraag aan familie of vrienden wat voor vloer zij hebben liggen. Kijk ook eens verder op onze website voor inspiratie van voorgaande Hollandia klanten.

Stap 2 – Neem contact op met Hollandia Keukens & Vloeren
Neem dan wel de belangrijkste stap: bel vrijblijvend naar Hollandia Keukens & Vloeren en bespreek je wensen. Wij maken na een kort verkennend gesprek een afspraak bij jou thuis en nemen dan allerlei stalen en voorbeelden mee. Samen met jou kijken we naar de verschillende mogelijkheden van pvc of linoleum en zullen we je naar eer en weten adviseren.

Stap 3 – montage
Natuurlijk kunnen wij alle werkzaamheden voor je uitvoeren. Het demonteren en afvoeren van de oude vloer, het eventueel verleggen van de leidingen, het egaliseren van de ondervloer en het leggen van je de nieuwe vloer. Al deze onderdelen nemen we op in onze offerte. Ook over eventueel afval hoef je je geen zorgen te maken. Wij nemen alles weer mee en laten je achter met een prachtige vloer.

KEUKENINSPIRATIE​

Realiseren we binnenkort jouw ideale keuken?

Schuiven naar boven