Vloeren

Leggen en renoveren van vloeren

Ook het leveren en leggen van nieuwe vloeren kan je aan Hollandia overlaten.

In een nieuwe keuken hoort natuurlijk een mooie vloer die daarbij past. Bij Hollandia hebben wij ons gespecialiseerd in het leggen van pvc en linoleum vloeren, beide goede en onderhoudsvriendelijke opties. Maar niet alleen voor nieuwe vloeren kun je bij ons terecht. Ook voor het renoveren van jouw oude plavuizenvloer, staan wij voor je klaar. En dit is vaak makkelijker dan je denkt! Hoe dan ook, er zijn veel mogelijkheden en die bespreken we graag met jou.

Leggen van harde vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren zijn tegenwoordig een veel gekozen vorm van vloerbedekking. Het voordeel van PVC zit hem in het gemak van het onderhoud en een mooie bijkomstigheid is het fijne prijskaartje. Een PVC vloer is daarnaast eenvoudig schoon te houden en geeft een mooie warme uitstraling. Keuze genoeg dus om voor een PVC vloer te kiezen. Kiest u voor de houtlook of juist voor tegels met betonlook? De keuze is reuze. 

Linoleum vloeren

Als je op zoek bent naar een duurzame vloer dan is linoleum een perfecte optie. Het is een iets kostbaardere keuze, maar daar staat tegenover dat de linoleum vloer jarenlang mee gaat. Het is een vloer die door zijn natuurlijke materialen een antibacteriële werking heeft en is dus erg hygiënisch. Daarnaast is de linoleum vloer leverbaar in bijna alle kleuren waardoor je jouw identiteit door kan voeren in je nieuwe vloer.

Het renoveren en legklaar maken van vloeren

Wij horen vaak van klanten dat ze er tegenop zien om hun vloer aan te pakken omdat ze bang zijn dat ze de hele plavuizenvloer moeten slopen. Gelukkig hoeft dit absoluut geen probleem te zijn. Wij egaliseren namelijk de plavuizenvloer en leggen daaroverheen jouw vloer naar keuze.

Voordat we de vloer gaan egaliseren, zorgen wij ervoor dat de tegels goed ontvet worden en een primer wordt aangebracht. Op deze manier kan de egaline goed hechten aan de plavuizenvloer en zal de laag mooi blijven liggen. Als de egaline is uitgehard kunnen wij een mooie PVC of linoleum vloer leggen en bent u zonder enig sloopwerk klaar.

Schuiven naar boven