OVer ons

Persoonlijke Benadering en Hoge Kwaliteit tegen Betaalbare Prijs

Wie zijn wij?

Hollandia keukens en vloeren is dé plek waar jouw nieuwe keuken tot leven komt. Bij Hollandia weten wij als geen ander dat een keuken niet alleen een plek is om te koken, maar juist een plek waar gesprekken ontstaan en gezelligheid vandaan komt. De keuken wordt niet voor niets vaak het hart van een huis genoemd. Daarnaast leveren en plaatsen we ook vloeren om het totaalplaatje compleet te maken.

Kortom: Hollandia Keukens & Vloeren creëert keukens die matchen met jouw identiteit en levert vloeren die elk huis de juiste finishing touch geven.

Hoe we dat doen

Al ruim 35 jaar geleden had oprichter André Wasman het idee dat het anders kon en dat garantie, service en persoonlijke benadering wel goed samen gaan met betaalbare prijzen. Bij Hollandia staat een persoonlijke aanpak altijd voorop. Een persoon van vlees en bloed die jou helpt er achter te komen wat je precies wil.

Persoonlijke eerlijke aanpak

Als gevestigd Rotterdams bedrijf zijn wij trots op onze identiteit. Die identiteit wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak, eerlijkheid, transparantie en met humor als voertaal. Als je met Hollandia in contact komt dan ga je gegarandeerd met een glimlach beginnen aan het proces van een nieuwe keuken of vloer. Daarbij gebruiken we geen verkooppraatjes of deals die je NU moet aannemen omdat ze anders vervallen. Wij geloven in gewoon goede service met eerlijke prijzen en zullen de kleine lettertjes een paar maatjes groter uitprinten.

Online showroom

Bij Hollandia kunnen we de prijzen laag houden doordat we geen fysieke showroom hebben. Met het oog op de duizenden mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken is het niet de vraag: wat is er mogelijk? Maar juist: wat niet! Met onze op maat gemaakte keukens kan je alle kanten op. Romantisch, stoer, eigentijds of misschien een tikkeltje eigenwijs, een keuken straalt uit wie jij bent. Jij weet, na grondig onderzoek, goed wat je wensen zijn. Het enige wat dan nog rest is het vakkundige advies van de experts bij Hollandia. Wij helpen je tegen een eerlijke prijs aan jouw nieuwe keuken of vloer.

Totaalplaatje

Onze naam zegt het al. Bij Hollandia keukens & vloeren focussen we niet alleen op de keuken, maar we kijken naar het gehele plaatje. Daarbij ontzorgen wij jou graag in de totale uitstraling van jouw huis. We gaan zelfs nog een stapje verder en kijken ook met je mee naar (de)montage, het verleggen van leidingen of het aanpassen van de indeling van je keuken. Ook voor alle randzaken ben je bij ons aan het juiste adres. Na ons bezoek ga je gegarandeerd met een gerust hart de verbouwing van je huis in.

MEer weten?

Neem voor meer informatie of een het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Schuiven naar boven