KEUKENS

Jouw droomkeuken op maat...

De keuken is het hart van je huis en zoveel meer dan een plek om te koken. Daarom ontwerpen en realiseren wij de keuken die precies bij jou past.

Bij Hollandia keukens en vloeren ben je op het juiste adres voor jouw nieuwe keuken. Al meer dan 35 jaar zorgen wij voor keukens die helemaal aansluiten bij jouw wensen. Wij weten als geen ander dat een keuken het hart van je huis is. Of je nou een uitgebreid ontbijt klaarmaakt of een lekker glaasje wijn inschenkt voor de borrel, in de keuken gebeurt het.

Een keuken op maat

Romantisch, stoer, eigentijds of misschien een tikkeltje eigenwijs, een keuken straalt uit wie jij bent. Dat is natuurlijk fijn, want voor iedere smaak en stijl is er wel een keuken die daar bij past. Keuzestress? Niet nodig, bij Hollandia is er jarenlange ervaring en is vaak een half woord genoeg om je in de juiste richting te sturen van jouw nieuwe keuken. Je wil dat een keuken helemaal aansluit op jouw wensen. Dat kan! Maar hoe pak je dat nou aan.

Bij Hollandia Keukens & Vloeren nemen we je van A tot Z mee in de mogelijkheden en het proces. Want op maat betekent ook echt op maat: (bijna) alles is mogelijk. Ook voor eventueel meerwerk van het verleggen van leidingen of het verplaatsen van muurtjes kun je bij ons terecht. Zo realiseren wij samen jouw ideale keuken. Samen met onze partners zorgen wij voor de keuken die bij jou past.

Jouw droomkeuken in drie stappen

KEUKENINSPIRATIE​

Realiseren we binnenkort jouw ideale keuken?

Collectie & Mogelijkheden

Een greep uit onze keukencollectie:

Om je een idee te geven van de mogelijkheden hakken we de keuken eerst in stukjes, voordat we samen gaan opbouwen.

Keukenmodellen

Bij modellen denk je aan de stijl en uitstraling van je keuken. Hou je van een landelijke keuken of juist van strak en modern? Qua model kan je kiezen in uitvoering maar ook in kwaliteit. Zoek uit wat bij jou past of vraag ons om advies over de verschillende mogelijkheden.

Kleuren

Ook qua kleur kunnen we alle kanten op. Afhankelijk van het gekozen model is er weer een heel scala aan kleurmogelijkheden. Ter illustratie, als je kiest voor een gelakte keuken kunnen we de keuken leveren in wel 2050 kleuren. Bij de andere modellen kan je ook alle kanten op, met veel natuurlijke tinten

Grepen

Tegenwoordig zijn greepjes steeds belangrijker in de uitstraling van je keuken. Wil je een greeploze keuken of juist een keuken waarbij je met de greepjes een bepaalde uitstraling kan realiseren? Uiteraard is hierin ook weer alles mogelijk. Ga je voor een greep van messing, een zwarte knop of misschien wel een leren lus? We hebben altijd een greep die past bij jouw keuken.

Werkbladen

Het blad, misschien wel het belangrijkste aspect van jouw keuken. Welke keuken je ook kiest en welk formaat het dan ook heeft, het blad passen wij volledig aan op maat. Alle bladen zijn van de hoogste kwaliteit en leverbaar in verschillende looks. Natuursteen of een houtlook, mogelijkheden zijn ook hier weer alom.

Keukenapparatuur

Soms is er al apparatuur wat hergebruikt kan worden en soms moet alles nieuw gekocht worden. Wij weten goed welke merken er op dit moment goed leverbaar zijn en leveren alleen de meest vooraanstaande merken. We helpen jou graag met de keuze en het monteren van de apparatuur.

Meer weten?

Zoals je kan zien, zijn de mogelijkheden ontelbaar en is ons beste advies: neem contact met ons op. Wij zullen jou voorzien van persoonlijk en uiteraard vrijblijvend advies.

Schuiven naar boven