Inspiratie

Neem een kijkje in de keuken van een ander. Zie hieronder afgeronde projecten van tevreden klanten.

Tegelwerk toilet

Toilet voorzien van nieuwe vloer- en wandtegels ...
Bekijk project

Totale verbouwing keuken

De oude keuken is vervangen door een strakke en moderne keuken op maat ...
Bekijk project

Wat anderen zeggen over Hollandia Keukens & vloeren

Wij waren heel erg zoekende naar wat voor keuken nou echt bij ons als gezin pasten. Toen kwamen we via, via bij Hollandia Keukens terecht. Uiteindelijk hebben we samen de keuken gemaakt en uitgekozen. Wat maakt Hollandia Keukens & vloeren nou anders dan andere? Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk hun mening als ze denken dat de keuken die we willen niet goed gaat uit pakken. Het gaat ze niet alleen om geld maar echt om dat wij als klant tevreden zijn. Wat ze ook goed is gelukt!

Kim

Wat ik erg fijn vond aan de samenwerking met Hollandia keukens & vloeren was dat ze een paar weken na dat ze de keuken hadden geplaatst nog even belden of ik er nog steeds net zo blij mee was en of er nergens iets mis was met de keuken.

Hans

We zijn bij Hollandia Keukens & vloeren terecht gekomen via onze buren, zij hadden een keuken laten zetten door Hollandia. Wij waren toen zo onder de indruk hoe snel en hoe goed het er uit zag dat wij ook de gok hebben gewaagd, en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. We hebben uiteindelijk door Hollandia de keuken en vloeren laten doen. Wat erg fijn hier aan was, is dat alles besproken en geregeld kon worden via 1 partij.

Ernesto
Schuiven naar boven